Δωρεάν σεμινάρια από το Δήμο Λαμιέων και την COSMOTE #GrowYourBusiness - Digital Training

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Πέμ, 24/05/2018 - 00:00 έως Τετ, 13/06/2018 - 23:55

           Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την COSMOTE διοργανώνουν το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο #GrowYourBusiness την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο νέο Βιοκλιματικό Κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

          Στόχος του Σεμιναρίου είναι να προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες, που παρέχει η ψηφιακή εποχή.

         Οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν την παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα social media, καθώς και για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ήδη πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ρόδο, Ηράκλειο με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων.

        Όσες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή στο www.growyourbusiness.gr, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα!

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο dorean_seminaria_apo_to_dimo_lamieon_kai_tin_cosmote.docx61.86 KB
Φωτογραφικό άλμπουμ
Κατηγορία εκδήλωσης: