Λευκή Νύχτα στη Λαμία: την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου περπατάμε στην πόλη μας, συμμετέχουμε στη γιορτή... Λαμία ΜΑΖΙ!

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρί, 27/11/2018 - 00:00 έως Παρ, 30/11/2018 - 23:55

            Η Λευκή Νύχτα, ο θεσμός που καθιερώθηκε σε όλες τις πόλεις της χώρας, επιστρέφει ξανά στη Λαμία για να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου!

            Ο Δήμος Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας ετοίμασαν μια ξεχωριστή βραδιά με μεράκι και διάθεση. Τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα με μεγάλες και συμφέρουσες προσφορές, αποκλειστικά για τη βραδιά αυτή, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες αλλά και σε επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους στη γιορτινή Λαμία.

            Η Λευκή Νύχτα Λαμίας 2018 έρχεται με πολλά happenings σε κεντρικούς δρόμους και πεζόδρομους της πόλης. Στις οδούς Βύρωνος, Λεωνίδου, Ροζάκη Αγγελή και Βενιζέλου, DJ’s και animateurs  θα δίνουν το ρυθμό από τις 20:00 διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους, ενώ θα προσφέρονται κεράσματα με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα που θα χαρίσουν γεύσεις και αρώματα στους επισκέπτες της φωτεινής λαμιώτικης αγοράς. Η κεντρική σκηνή θα στηθεί στις 20:00 στην Πλατεία Πάρκου για τη μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη!  

           Ο Δήμος Λαμιέων ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα των καταστηματαρχών και ενισχύει οικονομικά τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας στηρίζοντας τους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γευτούν τη μοναδική λαμιώτικη φιλοξενία.

            Αρωγός στην προσπάθεια και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που έχει φροντίσει να επεκτείνει τα δρομολόγιά του έως αργά το βράδυ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θα θελήσει να μετακινηθεί από τις γύρω περιοχές για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, την Παρασκευή 30/11/2018 τα δρομολόγια των λεωφορείων τροποποιούνται ως κάτωθι:

  • ΣΤΥΛΙΔΑ-ΛΑΜΙΑ: 19:00, 20:30 & 21:45
  • ΛΑΜΙΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ: 23:15
  • ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ-ΛΑΜΙΑ: 18:40, 20:30 & 21:15
  • ΛΑΜΙΑ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: 23:15

            Αυτή την Παρασκευή, περπατάμε στην πόλη μας, συμμετέχουμε στη γιορτή... Λαμία ΜΑΖΙ!

           «ΓιορτάΖΩ, ΨωνίΖΩ, ΣτηρίΖΩ…ΛΑΜΙΑ!»

Φωτογραφικό άλμπουμ
Κατηγορία εκδήλωσης: