Στη Λαμία το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Τρί, 14/11/2017 - 00:00 έως 23:55

            Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία Χειρούργων Θώρακος, Καρδιάς, Αγγείων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν στη Λαμία το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2017. Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίουστο ξενοδοχείο Σαμαράς, είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική.

           Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, εκπαιδευτές της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και από τις 4.00μ.μ. έως τις 7.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου 9-11. Στη συνέχεια, διακεκριμένοι επιστήμονες και Καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο τους πολίτες για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, ενώ στο τέλος θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

          Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 7.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο sti_lamia_to_5o_perifereiako_kardiologiko_synedrio.docx64.42 KB