«Είμαι εδώ για σένα»: Το 3ο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτήριο κατασκευών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ξεκινά την Τετάρτη

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 17/12/2018 - 00:00 έως Παρ, 21/12/2018 - 23:55
Ετικέτες: 

           Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το 3ο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτήριο κατασκευών με τίτλο «Είμαι εδώ για σένα» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

           Όλες οι δομές του Δήμου, οι Παιδικοί Σταθμοί, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), τα Εικαστικά Εργαστήρια και τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) δημιούργησαν μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα σας περιμένουν στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 18.00 έως 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου 9-11, για να τις ανταλλάξετε με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

          Μικροί και μεγαλύτεροι συνδημότες μας, ετοίμασαν με μεράκι και αγάπη, πάνω από 2.000 κατασκευές, για να τις ανταλλάξουμε με τρόφιμα τα οποία θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δείχνοντας έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά.

          Τα εγκαίνια του 3ου Ανταλλακτηρίου Κατασκευών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ.

          Προτεινόμενα είδη: ρύζι, μακαρόνια, λάδι, γάλατα, όσπρια, φρυγανιές, ζάχαρη, αλεύρι,  καφέ, κονσέρβες και γλυκίσματα, καραμέλες, μπισκότα.

          Στη Λαμία και φέτος, στέλνουμε το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αλληλοβοήθειας λέγοντας πως «Είμαι εδώ για σένα!» .

Φωτογραφικό άλμπουμ
Κατηγορία εκδήλωσης: