Χαιρετισμός του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στο σεμινάριο με θέμα «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 14/05/2015 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

      Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, παρέστησαν χθες Τετάρτη 13 Μαΐου στο σεμινάριο με θέμα «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο ΕπιμόρφωσηςτουΕθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και παρακολούθησαν υπάλληλοι του Δήμου.  

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με ιδιαίτερη χαρά παραβρίσκομαι και χαιρετίζω τη διοργάνωση του τριήμερου πιστοποιημένου επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα»που οργανώνει  το Ινστιτούτο ΕπιμόρφωσηςτουΕθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Πρωτοβουλίες, όπως η σημερινή, που απευθύνονται σε στελέχη της αυτοδιοίκησης,έχουν βιωματικό χαρακτήρα, στηρίζονται στη συμμετοχή και τη διαδραστικότητα και χτίζουν το πνεύμα της αποτελεσματικής ομάδας.

Αναμφισβήτητα η ανάπτυξη και βελτίωση των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και τεχνικών που επιτυγχάνονται από ανάλογα επιμορφωτικά προγράμματα, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης θέτοντας τα θεμέλια μιας νέας αντίληψης για συνεργατική, αποτελεσματική και ποιοτική Δημόσια Διοίκηση.

Ευελπιστώ ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Λαμιέων που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που είναι αναγκαίες για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά ως άτομα αλλά και ως μέλη μιας ομάδας.»