Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκαν χθες οι Δήμαρχοι Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 05/11/2015 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

     Στον Πανελλήνιο Εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου

 

         Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχαν χθες, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

        Ο Δήμαρχος Λαμιέων, όπως είχε ανακοινώσει και στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε την υποστήριξη, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, του αιτήματος διοργάνωσης από τη χώρα μας, και συγκεκριμένα στις Θερμοπύλες, των Παγκόσμιων Στρατιωτικών αγώνων CISM.

       Από την μεριά του ο Δήμαρχος Δελφών, ζήτησε τη συνδρομή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε περίπτωση που οι Δελφοί επιλεγούν ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

       Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε τη βούληση του να στηρίξει την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Λαμιέων, με τις δυνατότητες που του παρέχει ο θεσμικός του ρόλος, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε το μεγάλο του ενδιαφέρον για τους Δελφούς και τον οικουμενικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίζουν, τον οποίο, ο ίδιος, στηρίζει και ενισχύει.

       Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, να παραβρεθεί στις 22 Νοεμβρίου στον Πανελλήνιο Εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο.