Πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας της 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 03/06/2013 - 11:00 έως Τρί, 04/06/2013 - 10:55
Ετικέτες: 

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2013 που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων, από την Δευτέρα 3 έως το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου η έναρξη λειτουργίας της 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης Λαμίας στην Πλατεία Πάρκου παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά, σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης προσπάθειας και σε συνεργασία με τα φυτώρια –ανθοπωλεία της περιοχής.  Διάρκεια Έκθεσης 3-8 Ιουνίου 2013.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν :

Την Τετάρτη  5 Ιουνίου  2013

  • Συναυλία: «encardia, Kaloceri 2013» ώρα :21:00, Τόπος Τεχνών ΧΩΡΑ, Λελέϊκα Υπάτης  

Με το Ελληνικό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής “Encardia” που Ιδρύθηκε το 2004 και το ρεπερτόριό του βασίζεται στη μουσική και τα τραγούδια της Μεσογείου και ιδιαίτερα της Κάτω Ιταλίας. Τραγούδια, χοροί και θρύλοι από τις ατελείωτες μαγικές διαδρομές των encardia. Από τις πολυφωνικές εκρήξεις των Ελλήνων του Ιταλικού Νότου στους εκστατικούς ρυθμούς της ταραντέλας pizzica pizzica... Ήχοι, χρώματα και στιγμές για ένα καλοκαίρι που θέλει τους ανθρώπους πιο κοντά, πιο σίγουρους και πιο χαρούμενους από παλιά….    Στη συναυλία θα κληρωθούν δώρα από την 2η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Λαμιέων

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

  • Ομιλία: «Διατροφή & Περιβάλλον. Πως η οικονομική κρίση επηρεάζει: Μεταλλαγμένα και βιολογικά προϊόντα. Επιστροφή στη μεσογειακή Διατροφή και στα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα» ώρα 18:30, Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11,2ος όροφος)

Εισηγήτρια της Ομιλίας η κα Έλενα Περλεπέ, Κλινική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος,BSc

  • Κατά την διάρκεια της εβδομάδας Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου με θέμα : «Περιβάλλον- Ανακύκλωση»
Φωτογραφικό άλμπουμ