Πραγματοποίηθηκε η συνατηση Φορέων με Βουλευτές στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε.στην Αθήνα

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρί, 10/12/2013 - 12:00 έως Τετ, 11/12/2013 - 11:55
Ετικέτες: 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συνάντηση των Φορέων του τόπου μας με Βουλευτές της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές, κος Κων/νος Κουτσογιαννακόπουλος, κα Ελένη Μακρή Θεοδώρου, κος Ιωάννης Καράμπελας, κος Τέρενς Κουϊκ και κος Νικόλαος  Σταυρογιάννης, εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών ο κος Πέτρος Σκουλικίδης και εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κος Κων/νος Μιχαλίτσης.

Στη συνάντηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον τρόπο προώθησης των ζητημάτων όπως αυτά τέθηκαν στην ανοιχτή συνάντηση των Φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Από πλευράς συντονιστικής επιτροπής παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας  κος Θωμάς Στάϊκος, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας Δήμαρχος Μώλου- Αγ.Κων/νου   κος Ευάγγελος Τετριμίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, κος Απόστολος Καραναστάσης και ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας, κος Αλέξανδρος Διαμαντάρας.

Όλοι οι παρόντες, κατέθεσαν τη βούλησή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις θέσεις της περιοχής μας, όπως αυτές διατυπώθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη των Φορέων.