Συγχαρητήρια του Δημάρχου Λαμιέων Γ.Κοτρωνιά στην Δημοτική Χορωδία Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Κυρ, 04/05/2014 - 14:00 έως Δευ, 05/05/2014 - 13:55
Ετικέτες: 
O Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, με αφορμή την κατάκτηση του πρώτου βραβείου από τη Δημοτική Χορωδία Λαμίας, στο 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», έκανε την παρακάτω δήλωση:
     
      «Θερμά συγχαρητήρια στα Μέλη της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας, στον Μαέστρο και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην κατάκτηση του πρώτου Βραβείου στο 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης».
       
       Μια διάκριση που μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους γιατί η Δημοτική Χορωδία Λαμίας έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα ένα σημαντικό και ποικίλο έργο που τιμά και καταξιώνει την πόλη μας στον τομέα του Πολιτισμού και απέδειξε, ότι με θέληση, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια τα πάντα είναι εφικτά.
       
       Εύχομαι ολόψυχα Καλή και Δημιουργική συνέχεια και πάντα επιτυχίες ».
 
Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί από το 2001 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια από το Δήμο Ναυπακτίας και τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα με συμμετοχή χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Κριτική επιτροπή αξιολογεί και χορηγεί τρία βραβεία, τα οποία φέρουν το όνομα του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Φέτος το 7ο Διεθνές χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», (Δι.Χο.Φε.Ν.), πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο 2 & 3 Μαΐου 2014. Το Σάββατο 3 Μαΐου στην «Παπαχαραλάμπειο» αίθουσα στην Ναύπακτο, έγινε ο χορωδιακός διαγωνισμός 13 χορωδιών πάνω στο έντεχνο Ελληνικό τραγούδι, με κριτική επιτροπή τους Ηλία Ανδριόπουλο, Χρήστο Λεοντή και Σταύρο Μπερή.
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon dt_syghar_dimarhoy_lamieon_stin_dimotiki_horodia_lamias.pdf370.53 KB
Φωτογραφικό άλμπουμ