Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Κυριακή, 21 Δεκέμβριος, 2014 - 11:30 έως 14:30
Δημοτική Ενότητα: 
Διεύθυνση: 
Πλατεία Πάρκου, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Διάκου
Κοινό Εκδήλωσης: 
Είσοδος Εκδήλωσης: 
Δωρεάν
Περιγραφή: 
Και επιτέλους έφτασε ο καιρός! Αύριο, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρωτη απο της 2 μεγάλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας στη γεμάτη ζωντάνια αγορά της Λαμίας! Απο τις 11.30 έως τις 14.30 περπατώντας στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης μας, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες δράσεις του συλλόγου.
*Στην Πλ. Πάρκου ο μάγος θα εντυπωσιάσει τους μικρούς μας φίλους με τις ικανότητές του ενόσο το ζαβολιάρικο ξωτικό με τους βοηθούς του θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά μας,  θα μοιράζουν μπαλόνια,  ποπ κορν και χαρούμενη διάθεση!
*Στην Πλ. Ελευθερίας μπορείτε να παρακολουθήσετε παράσταση κουκλοθεάτρου αλλά και θέατρο δρόμου κάτω απο το κιόσκι!
*Στην Πλ. Διάκου ο σύλλογος Ευρυτάνων θα μας κεράσει ζεστό ρακόμελο όση ώρα οι μικροί μας φίλοι θα συναντούν και θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Αϊ Βασίλη!
Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιραστούν εκατοντάδες εκπτωτικά κουπόνια και δωροεπιταγές προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας στους καταναλωτές! Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι την Κυριακή 21/12 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά απο τις 11.00 έως τις 4.00 με συνεχές ωράριο λειτουργίας!
100 Χρόνια, 100 ευχές 
Απο τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας