Αθλητικά

Αρχίζει την Τετάρτη το 1ο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας CISM

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 26 Αύγουστος, 2019
              Συνέντευξη τύπου για το 1ο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας CISM, που θα διεξαχθεί φέτος στο πλαίσιο των Θερμοπυλείων 2019, έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με το Διοικητή της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων
Ετικέτες: 

Ο Δήμος Λαμιέων μεγάλος οικοδεσπότης των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 14 Ιούνιος, 2019

             Στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας θα βρεθεί ο Δήμος Λαμιέων το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου με τις δυο διαφορετικές αθλητικές εκδηλώσεις για δυο διαφορετικούς θεσμούς που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ).

Ετικέτες: 

Φιλανθρωπικός αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων με τη Μικτή Φθιώτιδας στο ΔΑΚ!

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 10 Μάιος, 2019

          Ο Δήμος Λαμιέων και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας (Ε.Π.Σ.Φ.) συνδιοργανώνουν φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο.

Ετικέτες: 

Στην τελική ευθεία για τον 10ο επετειακό Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός»

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 2 Μάιος, 2019

            Ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», για μια χρονιά ακόμα, τον 10ο επετειακό Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός», την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Ετικέτες: 

Ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανωτής του 6ου Lamia Night & Run 2019

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 1 Μάιος, 2019

          Ο Δήμος Λαμιέων θα είναι για άλλη μια χρονιά οικοδεσπότης και συνδιοργανωτής του 6ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Lamia Night & Run 2019, μίας από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ετικέτες: 

Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του ορειβάτη Κώστα Τσιβελέκα

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 10 Απρίλιος, 2019

             Ο Δήμος Λαμιέων και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λαμίας συνδιοργανώνουν ένα «Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του ορειβάτη Κώστα Τσιβελέκα» με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο χρόνων απουσίας του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου

Ετικέτες: 

Σελίδες