Αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου στα Λουτρά Υπάτης το φεστιβάλ «ΑΡΓΩ»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 08/09/2017 - 00:00 έως 23:55

         Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Αργώ” σας προσκαλούν στο «Φεστιβάλ Αργώ» που θα διεξαχθεί, με την υποστήριξη των συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων δωματίων Λουτρών Υπάτης, στο χώρο του πάρκου των Λουτρών Υπάτης από τη Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

          Με κεντρική ιδέα ότι δεν υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά με ιδιαίτερες ικανότητες και χαρίσματα, διοργανώνεται το φεστιβάλ «ΑΡΓΩ», στο πλαίσιο του οποίου θα φιλοξενηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις επικεντρωμένες στην διεκδίκηση από την πλευρά των ΑΜΕΑ της ενεργούς παρουσίας τους στην κοινωνία και των δικαιωμάτων τους.

         Στο υδροθεραπευτήριο και στην πισίνα των Λουτρών θα γίνουν ομιλίες για την χρησιμότητα των ιαματικών νερών, ενώ εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές θα αναλύσουν πρακτικές λουτροθεραπείας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ. Σε παράλληλες εκδηλώσεις, στο πάρκο των Λουτρών δίπλα στο υδροθεραπευτήριο, θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ έκθεση με έργα ΑΜΕΑ, ενώ θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλίες.