Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 17/12/2015 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

         Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Λαμιέων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με ελεύθερη συμμετοχή για όλα τα παιδιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Προσφέρω ένα  στολίδι στα παιδιά  που το έχουν ανάγκη».
Μήνυμα αγάπης και προσφοράς από τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Λαμιέων. Συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π., Φλέμιγκ & Ερυθρού Σταυρού, για να τα προσφέρουμε στα παιδιά και στις οικογένειες τους που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν… Μικροί  και μεγάλοι, όλοι μαζί, φέρνουμε από ένα στολίδι για να το χαρίσουμε  σε ανθρώπους που θέλουν να νιώσουν τη χαρά και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Τα στολίδια που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε άπορες οικογένειες της πόλης μας. Ώρες: 4.00 μμ – 9.00 μμ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

«Το ταχυδρομείο του Αϊ-Βασίλη»
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Πάρκου τα παιδιά γράφουν το γράμμα τους στον Αϊ-Βασίλη και φτιάχνουν τα δικά τους δώρα και στολίδια.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015
 «Χριστούγεννα μυρίζει...»

Το μαγικό ζαχαροπλαστείο των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα στην Πλατεία Πάρκου.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Ο γλύκας των Χριστουγέννων»

Το  Κ.Δ.Α.Π. συμμετέχει στην Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης που παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας το παιδικό θεατρικό δρώμενο «Ο γλύκας των Χριστουγέννων». Την παράσταση, που θα αρχίσει στις 7.00 το απόγευμα, θα πλαισιώσει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Λαμίας (Κ.Δ.Α.Π.)

Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού (ισόγειο Δημαρχείου), Λαμία

Τηλέφωνο: 22310 20767