Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου 23-05-2018

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 24/05/2018 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

           Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων αποφάσισε κατά την συνεδρίασή του την 23-05-2018 :

           Καταδικάζει απερίφραστα την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και των πολιτικών αγώνων, που εκδηλώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Βουλευτή Βασίλη Κυριακάκη και έξι ακόμη πολιτών για δήθεν φθορά στις μπάρες διοδίων στην Τραγάνα κατά του αγώνα του κινήματος Πολιτών κατά των διοδίων

          Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει τη συμπαράστασή του στους διωκόμενους πολίτες και μάλιστα στα πλαίσια πολιτικών αγώνων, θεωρεί πολιτική την ποινική δίωξη των συμπολιτών μας και του κ. Β. Κυριακάκη, ζητά την απαλλαγή των διωκόμενων από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη και απαιτεί από την Πολιτεία την κατάργηση όλων των νόμων που παρέχουν προκλητική προστασία των παραχωρησιούχων σε βάρος των συμφερόντων και της προσωπικής ελευθερίας των πολιτών και την προστασία του δικαιώματος της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών με την εκλογίκευση του κόστους χρήσης όλων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

          Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί αύριο (24/5/2018) στα δικαστήρια της Λαμίας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους διωκόμενους και να εκφράσει τις ανησυχίες του Δημοτικού Συμβουλίου για τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των συνταγματικών ελευθεριών των πολιτών.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon psifisma_toy_dimotikoy_symvoylioy_23-05-2018_.doc30 KB