Στην τελική ευθεία για το ''Let's Do It Greece 2015'' ο Δήμος Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Δευ, 20/04/2015 - 00:00 έως Κυρ, 26/04/2015 - 23:55
Ετικέτες: 

    Με τη συμμετοχή εκπροσώπων πολλών συλλόγων και εθελοντών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17/4/2015 η συνεδρίαση της Ομάδας Συντονισμού του Δήμου Λαμιέων για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της εθελοντικής καμπάνιας ''Let's Do It Greece 2015'' στα όρια του Δήμου μας.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, σωματείων, εθελοντικών οργανώσεων, μαθητές και εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και φοιτητές, εκπρόσωποι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εθελοντικές δράσεις ''Let's Do It Greece 2015''.

Ο Δήμος Λαμιέων και το Europe Direct συμμετέχει και φέτος σ΄ αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία, με την υλοποίηση ποικίλων δράσεων στα όριά του, οργανώνοντας  και ενθαρρύνοντας εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, επαγγελματικούς φορείς, ενεργούς πολίτες και τα μέλη τα εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας.

Το ''Let's Do It'', που θα λάβει χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου 2015, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια προστασίας, καθαρισμού και καλλωπισμού του περιβάλλοντος σε παγκόσμια κλίμακα. 

Φωτογραφικό άλμπουμ