Συμμετοχή στην 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 12/09/2014 - 00:00 έως Δευ, 15/09/2014 - 23:55
Ετικέτες: 

Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης, στο πλαίσιο της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το ταξίδι της Αιμοδοτικής Φλόγας ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου 2014  και περνάει απ’ όλες τις πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας. Στις 3 Οκτωβρίου το ταξίδι της φλόγας θα καταλήξει στη Πτολεμαΐδα Κοζάνης όπου και θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών και η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, όπου διοργανώνεται το ετήσιο συνέδριο για ενημέρωση σε θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος αλλά και προβλημάτων των συλλόγων αιμοδοτών.

Από  21 -24 Σεπτεμβρίου του 2014 η φλόγα θα είναι στο Νομό Φθιώτιδας, περιμένοντας  τους  εθελοντές  να  στείλουν  το  δικό  τους  μήνυμα. Η συμβολή όλων μας στην διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι  επιτακτική και όσο ποτέ αναγκαία, το μήνυμα για ακόμα περισσότερους εθελοντές αιμοδότες στη περιοχή μας που είναι επιτακτική ανάγκη.                             Συνάντηση των ενδιαφερόμενων θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 15 Σεπτεμβρίου στις 6,00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στην οδό Λεωνίδου 9. Καλούμε κάθε φορέα, σύλλογο και απλό πολίτη να συμμετέχει, να ενώσουμε τις φωνές μας για τον ιερό αυτό σκοπό. Σύνθημα μας “ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ”.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο symmetohi_stin_12i_panellinia_lampadidromia_ethelonton1.docx65.86 KB