Τους τρεις Κύπριους ποδηλάτες υποδέχθηκε η Λαμία

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 16/09/2013 - 08:30
Ετικέτες: 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαμιέων, στην παλιά Δημοτική Αγορά Λαμίας, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας και στελέχη της δομής, υποδέχτηκαν σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το πρωί, τους τρεις Κύπριους ποδηλάτες Ανδρέα Ονησιφόρου, Γιώργο Δημητρίου και Αντρέα Σκουτέλλα, που βρέθηκαν στην πόλη μας στο πλαίσιο της Πανελλαδικής ποδηλασίας για την συλλογή τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των ανάλογων Κοινωνικών Παντοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως ήδη είναι γνωστό, τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται θα παραδίδονται σε Κοινωνικά Παντοπωλεία που λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο (τα 2/3 των τροφίμων θα παραμείνουν στην Ελλάδα και το 1/3 θα αποσταλεί στην Κύπρο).

Η Πανελλαδική ποδηλασία που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ξεκίνησε από τη Κομοτηνή την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Λεμεσό της Κύπρου. Το μήκος της διαδρομής που θα καλύψουν οι ποδηλάτες είναι 3.848 χιλιόμετρα και η πορεία θα ολοκληρωθεί σε 43 ημέρες .

Οι ποδηλάτες κατά την επίσκεψη τους στα όρια του Δήμου μας, επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα (Κυριακή 15/9/2013) την Τ.Κ. Αγ.Παρασκευής, την Τ.Κ. Μ.Βρύσης και τη συνοικία της Νέας Μαγνησίας και σήμερα κατά την αναχώρηση τους από την πόλη της Λαμίας, θα επισκεφθούν την Δ.Κ. Ροδίτσας, την Τ.Κ. Ανθήλης, την Τ.Κ.Θερμοπυλών, την Τ.Κ. Δαμάστας, την Τ.Κ. Ηράκλειας, την Τ.Κ. Ελευθεροχωρίου και την Τ.Κ. Οίτης (στο Σκαμνό) και θα συνεχίσουν την ποδηλασία τους για την Ιτέα όπου και θα διανυκτερεύσουν απόψε  βράδυ.

Φωτογραφικό άλμπουμ