Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών!

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 22 Δεκέμβριος, 2018

         Σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα και παρουσία σπουδαίων εκπροσώπων του Πολιτισμού, των Γραμμάτων και των Τεχνών, η Ακαδημία Αθηνών απένειμε στη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας το Τιμητικό Βραβείο Γραμμάτων & Καλών Τεχνών

Άρχισαν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος, 2018

          Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019 μαθητών που θέλουν να διδαχθούν την τέχνη της μουσικής.

Έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμιέων στη Σίνδο

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 27 Αύγουστος, 2018

         Έκλεψε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων, ανάμεσα σε δεκάδες νεανικές ορχήστρες από όλη την Ευρώπη, στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών που διοργανώνεται από το Δήμο Δέλτα.

Το Θερινό Δημοτικό μας Θέατρο απέκτησε ξανά φωνή!

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 3 Ιούλιος, 2018

        Το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας άνοιξε ξανά χθες, Δευτέρα 2 Ιουλίου,  τις πύλες του για τους δημότες με μια μοναδική συναυλία από τις δύο σπουδαιότερες και μακροβιότερες δομές του, τη Δημοτική Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Το Θερινό μας Θέατρο ξανά από την αρχή!

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 28 Ιούνιος, 2018

         Καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο την επαναλειτουργία του.

Ρεσιτάλ κιθάρας του Φώτη Κουτσοθόδωρου από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 5 Μάρτιος, 2018

    Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού του χαρακτήρα, διοργανώνει ρεσιτάλ κιθάρας του Φώτη Κουτσοθόδωρουτην Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 20:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη, Αίθουσα «Αλέκος Κοντόπουλος».

Μια ξεχωριστή συναυλία με θέμα το Μουσικό Παραμύθι «Στη Σκιά του Κάστρου» σήμερα στη Δημοτική Φιλαρμονική

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 19 Δεκέμβριος, 2017

         Μια ξεχωριστή συναυλία με θέμα το Μουσικό Παραμύθι «Στη Σκιά του Κάστρου» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας, σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ.

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 10 Νοέμβριος, 2017

            Στο νέο της σπίτι είναι κι επίσημα από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου η Δημοτική μας Φιλαρμονική. Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ.

Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας την Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 1 Νοέμβριος, 2017

          Ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, επί της οδού Υψηλάντη 17, που θα πραγματοποιηθούν χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00.

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2017» …η δική μας γιορτή ιστορίας και πολιτισμού!

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 2 Σεπτέμβριος, 2017

      Ο Δήμος Λαμιέων γιορτάζει τα «Θερμοπύλεια 2017», τη δική μας γιορτή ιστορίας και πολιτισμού με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν από τις 3 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 και στις οποίες συμπεριλαμβάνονται συναυλίες, θεατ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Λαμιέων

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος, 2015

         O Δήμος Λαμιέων θα συμμετάσχει και φέτος, για έκτη φορά, στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας», με μια σειρά εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων “έκλεψε” τις εντυπώσεις στην Άμφισσα

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 20 Απρίλιος, 2015

    Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το μουσικό σώμα της  Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων, που συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 ο Δήμος Δελφών για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων.

Σελίδες