Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Νέα πτυχία και διπλώματα από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 1 Ιούλιος, 2019

           Πτυχία και Διπλώματα έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας σε σπουδαστές και σπουδάστριές του που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους. Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στην α

Δεύτερος κύκλος σπουδών του Εργαστηρίου Ηχητικού και Μουσικού Σχεδιασμού στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 13 Ιούνιος, 2019

            Με μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη παρουσίαση, ολοκληρώθηκε ο Α΄ κύκλος σπουδών του μουσικού Εργαστηρίου Ηχητικού και Μουσικού Σχεδιασμού (Sound & Music Design) του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, για μαθητές ηλικίας 12-15 ετών. 

Συνθέτοντας ήχους και μουσική στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 6 Ιούνιος, 2019

           Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση των μουσικών δημιουργημάτων των εφήβων σπουδαστών του μουσικού εργαστηρίου "Sound & MusicDesign" (Εργαστή

Συναυλία αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019

            Μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι, µε τίτλο «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα», διοργανώνουν ο Δήμος Λαµιέων και το Δημοτικό μας Ωδείο, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.00 µ.µ. στο Δημ

Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας «Ένα αστέρι…..»

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος, 2018

           Την Κυριακή, στις 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:00μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας παρουσιάζει και φέτος τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «Ένα αστέρι…..»!

Ρεσιτάλ Κιθάρας από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 14 Νοέμβριος, 2018

           Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας διοργανώνει ρεσιτάλ Κιθάρας του Θωμά Αθανασέλου την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20.30 στην αίθουσα συναυλιών «Αλέξανδρος Αινιάν» του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.

Σεμινάριο Drums με τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο από το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 15 Οκτώβριος, 2018

     Tο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας διοργανώνει σεμινάριο Drums με το διακεκριμένο drummer - εκπαιδευτικό Καλλίστρατο Δρακόπουλο, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα κρουστών του Ωδείου μας, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη.

Την Κυριακή μαθαίνουμε τα μυστικά του σαξοφώνου στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος, 2018

           Ανοικτό μάθημα σαξοφώνου με το Θάνο Φυσέκη διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. στο χώρο όπου στεγάζεται το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, στη διασταύρωση των οδών Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη.

“Ημέρα γνωριμίας” στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος, 2018

           Στη προσπάθεια που καταβάλλει το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, ώστε όλο και περισσότεροι συνδημότες μας να μάθουν για τις δράσεις και τη δραστηριότητά του, διοργανώνει “Ημέρα Γνωριμίας” και σας προσκαλεί όλους να γνωρίσετε τις δράσεις του και να μάθετε μου

Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 3 Σεπτέμβριος, 2018

         Η Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας σας ενημερώνει ότι για το σχολικό έτος 2018-2019 θα λειτουργήσουν οι εξής σχολές:

 *Κλασικών Οργάνων

Το Θερινό Δημοτικό μας Θέατρο απέκτησε ξανά φωνή!

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 3 Ιούλιος, 2018

        Το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας άνοιξε ξανά χθες, Δευτέρα 2 Ιουλίου,  τις πύλες του για τους δημότες με μια μοναδική συναυλία από τις δύο σπουδαιότερες και μακροβιότερες δομές του, τη Δημοτική Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Το Θερινό μας Θέατρο ξανά από την αρχή!

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 28 Ιούνιος, 2018

         Καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο την επαναλειτουργία του.

Σελίδες