Επισκέψεις

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Γεώργιο Κανέλλο και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Δημήτριο Φούρλα

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 7 Αύγουστος, 2019
   Το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη επισκέφθηκαν σήμερα, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Γεώργιος Κανέλλος και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Δημήτριος Φούρλας, στο πλαίσιο ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.
   Ο κ.
Ετικέτες: 

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στο εργοτάξιο κατασκευής του τροφοδοτικού αγωγού της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος, 2017

           Το εργοτάξιο κατασκευής του τροφοδοτικού αγωγού της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων, και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Νίκος Σταυρογιάννης συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Επιχείρησης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη σε λουτροπόλεις της Τσεχίας

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 10 Οκτώβριος, 2017

            Λουτροπόλεις της Τσεχίας επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ και Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Διαμαντάρα και τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού και Πρόεδρο του Δικτύου Ιαματικών Πηγών Στερεάς Ελλάδας

Ετικέτες: 

Τέθηκε ο «θεμέλιος λίθος» για τη συνεργασία στον τομέα του ιαματικού τουρισμού μεταξύ ΔΙΑΜ και Τσεχίας

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 7 Μάρτιος, 2017

           Ο «θεμέλιος λίθος» για τη συνεργασία στον τομέα του ιαματικού τουρισμού μεταξύ του Δικτύου Ιαματικών Πηγών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας ΔΙΑΜ, του Δήμου Λαμιέων και της Ένωσης Ιαματικών Πηγών της Τσεχίας (SLM) τέθηκε κατά την επίσκεψη που πραγματοπο

Ετικέτες: 

Αποστολή από την Τσεχία στο Δήμο Λαμιέων για τις ιαματικές μας πηγές

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 3 Μάρτιος, 2017

           Στο Δήμο Λαμιέων θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου αποστολή αποτελούμενη από το Δήμαρχο της πόλης Frantiskovy Lazneκ Jan Kuchar και του εκπροσώπου του Balneology Research Institut Dr.

Ετικέτες: 

Πολυεπίπεδη συνεργασία των αδελφοποιημένων Δήμων Λαμιέων και Πάφου

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος, 2017

          Στην Πάφο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την επίσημη έναρξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης- Πάφος 2017.

Ετικέτες: 

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Μπιζανίου

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 30 Μάρτιος, 2016

         Επίσκεψη στην οδό Μπιζανίου, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες της εργολαβίας άρσης κατάπτωσης και αποκατάστασης τμήματος του δρόμου, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Το Δήμο Λαμιέων επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ. Βλαδίμηρος Σκουρώφ

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 27 Ιούλιος, 2015

           Στο Δήμο Λαμιέων βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ. Βλαδίμηρος Σκουρώφ. Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στις 10.00 το πρωί υποδέχθηκε και ξενάγησε τον κ.

Ετικέτες: 

Το Δήμο Λαμιέων επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Jan Bond

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 29 Μάιος, 2015

      Στο Δήμο Λαμιέων βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Μαίου 2015 ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Jan Bond. Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στη 1.00 το μεσημέρι υποδέχθηκε και ξενάγησε τον κ.

Ετικέτες: 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης επισκέφθηκε την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 15 Μάιος, 2015

     Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιο Κλειτσάκη, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 14 Μαΐου την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Ετικέτες: 

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και η Δημοτική Φιλαρμονική

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 17 Απρίλιος, 2015

    Στην Άμφισσα θα βρεθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης προκειμένου να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Δελφών για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων.

Ετικέτες: 

Η επίσκεψη του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν στη Λαμία

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 11 Ιανουάριος, 2015

 Πολύωρη επίσκεψη στα ιστορικά αξιοθέατα του Δήμου Λαμιέων, πραγματοποίησε χθες Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 ο γιος του προέδρου της Δημοκρατίας της Κούβας, Ραούλ, και ανιψιός του Φιντέλ Κάστρο, Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν συνοδευόμενος από τον πρέσβη της χώρας του στην Ελλάδα Osvald

Ετικέτες: 

Σελίδες