ΔΕΥΑΛ

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στον τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ στο Αμούρι

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 19 Απρίλιος, 2019

            Το τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ στο Αμούρι, έργο προϋπολογισμού 490.000€,  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Νίκος Σταυρογιάννης, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Επιχείρησης και υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Ετικέτες: 

Μήνυμα της ΔΕΥΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 22 Μάρτιος, 2019

          Το 1992 η 22α Μαρτίου καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα του Νερού για να υπενθυμίζει σε όλους ότι το νερό είναι ένας πολύτιμος περιβαλλοντικός πόρος που εξαντλείται.

Ετικέτες: 

Ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.Λ) Λαμίας σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν χθες στη Λαμία

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 28 Αύγουστος, 2018

     Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.Λ) Λαμίας σας ενημερώνει, σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν χθες Δευτέρα 28 Αυγούστου 2018, στη Λαμία.

Ετικέτες: 

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στο ολοκληρωμένο έργο ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 22 Μάρτιος, 2018

          Τις εγκαταστάσεις του ολοκληρωμένου έργου υδροδότησης, στη θέση του αντλιοστασίου, της Τοπικής Κοινότητας Ζηλευτού επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Επιχείρησης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και υπηρεσιακούς παράγον

Ετικέτες: 

Μήνυμα της ΔΕΥΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 22 Μάρτιος, 2018

         Η 22α Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα του Νερού για να υπενθυμίζει τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σε σχέση με την επάρκεια, την ποιότητα και τη διαχείριση των υδατικών πόρων.

Ετικέτες: 

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην οδό Στυλίδας

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 3 Ιανουάριος, 2018

          Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου: «Αντιπλημμυρικής προστασίας της ανατολικής εισόδου Λαμίας» η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα διαρκέσουν από Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Ετικέτες: 

Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στο εργοτάξιο κατασκευής του τροφοδοτικού αγωγού της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος, 2017

           Το εργοτάξιο κατασκευής του τροφοδοτικού αγωγού της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων, και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Νίκος Σταυρογιάννης συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Επιχείρησης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην οδό Στυλίδας

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 8 Νοέμβριος, 2017

       Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου «Αντιπλημμυρικής προστασίας της ανατολικής εισόδου Λαμίας» η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017.

Ετικέτες: 

Τη σύμβαση Κατασκευής Αντιπλημμυρικής Προστασίας Ανατολικής Εισόδου Λαμίας υπέγραψε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 6 Ιούλιος, 2017

             Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή Αντιπλημμυρικής Προστασίας Ανατολικής Εισόδου Λαμίας» υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

Ετικέτες: 

Μήνυμα της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 21 Μάρτιος, 2017

          Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου, με Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 1993, με στόχο να αναδείξει τη σημασία του νερού, του πολύτιμου αυτού φυσικού πόρου και την ανάγκη ορθολογικής  και βιώσιμης διαχείρισης των υδατικώ

Ετικέτες: 

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πλατή την Πέμπτη 9 Μαρτίου

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 8 Μάρτιος, 2017

     Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 από ώρα 9.00 π.μ. έως 12.00, η κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου στην οδό Γ.

Ετικέτες: 

Σελίδες