Μηνύματα

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 27 Αύγουστος, 2019

           Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον καθένα και την καθεμία από εσάς που επιτύχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μετά από αδιάκοπη προσπάθεια χρόνων. Σήμερα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο γεμάτο με γνώσεις, εμπειρίες και νέες ευκαιρίες.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την συμπλήρωση 45 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 24 Ιούλιος, 2019

             24 Ιουλίου 1974 – 24 Ιουλίου 2019: 45 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την Ημέρα που αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στην πατρίδα μας.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 22 Μάρτιος, 2019

            Η 25η Μαρτίου, είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας και αυτογνωσίας.  Αποτελεί διαρκές ορόσημο στην πορεία του Ελληνισμού, ένα διαχρονικό σύμβολο της πίστης του λαού μας στις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Ετικέτες: 

Μήνυμα της ΔΕΥΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 22 Μάρτιος, 2019

          Το 1992 η 22α Μαρτίου καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα του Νερού για να υπενθυμίζει σε όλους ότι το νερό είναι ένας πολύτιμος περιβαλλοντικός πόρος που εξαντλείται.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 3 Δεκέμβριος, 2018

           «Η 3η Δεκεμβρίου έχει επιλεχθεί από τα Ηνωμένα Έθνη από το 1992 ως ημέρα αφιερωμένη στα “Άτομα Με Αναπηρία” και όχι “Άτομα με Ειδικές Ανάγκες”, όπως γινόταν η χρήση του όρου μέχρι το 2008 οπότε και άλλαξε επίσημα.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 17 Νοέμβριος, 2018

            Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, 45 χρόνια μετά, εξακολουθεί να αποτελεί σύμβολο και ενεργή έκφραση των κοινωνικών αγώνων και διεκδικήσεων για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 27 Οκτώβριος, 2018

          Το έπος του ’40 είναι χαραγμένο με τα πιο λαμπρά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού έθνους και η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί, διαχρονικά, ένα από τα πιο φωτεινά σύμβολα τους Έθνους μας, μια ωδή στην Αξιοπρέπεια, στην Ελευθερία και στην Ειρήνη.

Ετικέτες: 

1η Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 1 Οκτώβριος, 2018

          Η 1η Οκτωβρίου, έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία που έχει σκοπό να τιμήσει τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και την πολιτεία για τη μέριμνα της αξιοπρεπούς διαβίωσή τους.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018

           Η 14η Σεπτεμβρίου, την οποία καθιέρωσε η Βουλή των Ελλήνων το 1998 ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της  Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, αναδεικνύει διαχρονικώς ένα στυγερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, συγχρόνως όμως αποτελεί ημέρα απόδο

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 27 Αύγουστος, 2018

           Θέλω να συγχαρώ όλους εσάς που καταφέρατε μετά από επίπονη προσπάθεια να πετύχετε το στόχο σας, την εισαγωγή σας δηλαδή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που σηματοδοτεί μια νέα πορεία από εδώ και πέρα με πολλές γνώσεις, εμπειρίες αλλά και ευκαιρίες στη ζωή σας.

Ετικέτες: 

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 7 Ιούνιος, 2018

         Οι εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελούν το επιστέγασμα μιας αδιάκοπης πολύχρονης προσπάθειας και σηματοδοτούν την πρώτη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, μια δύσκολη δοκιμασία, αλλά σίγουρα όχι και η τελευταία, που

Ετικέτες: 

Σελίδες