Αρχίζει την Παρασκευή το 3ο Φεστιβάλ Νεοχωρίου Υπάτης

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 08/08/2018 - 00:00 έως Κυρ, 12/08/2018 - 23:55

          Ο Δήμος Λαμιέων και η Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου συνδιοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Νεοχωρίου Υπάτης που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Αυγούστου.

          Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. με μουσική βραδιά με λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο από τους μουσικούς Αθανάσιο Καλτσά στο μπουζούκι και στο τραγούδι, Γιώργο Δημάκη στην κιθάρα και Εμμανουέλλα Αγγελακοπούλου στο τραγούδι.

          Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. με εκδήλωση αναφοράς και μνήμης στον Κωστή Παπαγιώργη που περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου, φιλολογική βραδιά και προβολή της ταινίας μικρού μήκους της Ελένης Αλεξανδράκη «Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος». Ομιλητές θα είναι ο συγγραφέας Ίκαρος-Γιώργος Μπαμπασάκης, ο φυσικός-συγγραφέας Γιώργος Πουρής, ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Γιάννης Πρελορέντζος και ο μεταπτυχιακός φοιτητής Γεράσιμος Σταματέλος.

          Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 8.00 μ.μ. με τη θεατρική παράσταση «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Ρέππα- Παπαθανασίου από το θεατρικό εργαστήρι Σπερχειάδας-Μακρακώμης.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο arhizei_tin_paraskeyi_to_3o_festival_neohorioy_ypatis.docx67.34 KB
Φωτογραφικό άλμπουμ
Κατηγορία εκδήλωσης: