Ένα διήμερο «γεμάτο» αθλητισμό στο Δήμο Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 16/04/2018 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

         Ένα διήμερο «γεμάτο» αθλητισμό και όμορφες εικόνες ζήσαμε στο Δήμο Λαμιέων που βρέθηκε στο επίκεντρο αθλητικών διοργανώσεων που διεξήχθησαν στην πόλη μας και προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες.

         Το Σάββατο 14 Απριλίου, ο Δήμος Λαμιέων για άλλη μια χρονιά ήταν συνδιοργανωτής του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Lamia Night & Run 2018 που περιελάμβανε αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 4.500 μέτρων, σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ και πήραν μέρος χιλιάδες αθλητές κάθε ηλικίας.  

        Παράλληλα, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου η πόλη μας φιλοξένησε στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο τον 1ο Διεθνή Αγώνα «Karate Open Series 2018», που συνδιοργάνωσαν η  Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με το Δήμο Λαμιέων. Στο ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός, που θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Λαμία και το 2019, συμμετείχαν 96 αποστολές και 1.000 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

        Τέλος, την Κυριακή 15 Απριλίου στην Καμαρίτσα φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στο νέο Αθλητικό μας Κέντρο, οι Αγώνες Τριάθλων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Πολυάθλων Παμπαίδων - Παγκορασίδων του ΣΕΓΑΣ.

       Μέσα από εκδηλώσεις τέτοιας εμβέλειας, η Λαμία γίνεται πανελλαδικό σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και παράλληλα τονώνεται η τοπική μας οικονομία από όλους τους επισκέπτες που έρχονται στην πόλη μας και έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο ena_diimero_gemato_athlitismo_sto_dimo_lamieon.docx69.07 KB
Φωτογραφικό άλμπουμ
Κατηγορία εκδήλωσης: