Χαιρετισμός Δημάρχου Λαμιέων & Προέδρου Κ.Ο.Ε. για 82ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Εκτυπώσιμη μορφή
Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς
Πρόεδρος Κ.Ο.Ε.Δημ.Διαθεσόπουλος
Ημερομηνία: 
Παρ, 09/08/2013 - 09:00 έως Σάβ, 10/08/2013 - 08:55

Χαιρετισμός Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά για το 82ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

(Λαμία, 9/8/2013 - 11/8/2013)

Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στη Λαμία το 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών, που είναι ένας παλιός θεσμός υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Ελληνικής Κολύμβησης και για πρώτη φορά έρχεται στην πόλη μας.

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, ο Δήμος Λαμιέων ενισχύοντας την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ενασχόληση με τον αθλητισμό να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.

Ως Δήμαρχος Λαμιέων, καλωσορίζω στην πόλη μας τόσο τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα λάβουν μέρος σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους, όσο και τους επισκέπτες θεατές, που τους καλώ να απολαύσουν πραγματικά τις ημέρες των αγώνων, στηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών με το χειροκρότημά τους.

Κοτρωνιάς Γεώργιος 
Δήμαρχος Λαμιέων 

Χαιρετισμός Προέδρου Κολυμβητικής Ομ/νδίας Ελλάδας Δημήτρη Διαθεσόπουλου

 για το 82ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης  (Λαμία, 9/8/2013 - 11/8/2013)

Φίλες και Φίλοι,

    Το ραντεβού των κορυφαίων της ελληνικής κολύμβησης στο 82ο Εθνικό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην πόλη της Λα­μίας, αποτελεί σίγουρα γεγονός ξεχωριστό για τα αθλητικά δρώμενα της.

Μιας πόλης που, φέτος, φιλοξένησε με επιτυχία άλλες δύο σπουδαίες διοργανώσεις των αθλημάτων μας. Αρχικά το Φάιναλ Φορ του Κυπέλ­λου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση Ανδρών και στη συνέχεια το τουρ­νουά υδατοσφαίρισης Ανδρών «Σαμαρτζίδης Καπ» με τη συμμετοχή κορυφαίων Εθνικών ομάδων.

Λίγες ημέρες μετά το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, όπου συνεχίστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες των αθλημάτων μας, αυτό το τριήμερο των αγώνων στο Κολυμβητήριο των ΤΕΙ Λαμίας, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο του υγρού στίβου να παρακολουθήσει μια διοργάνωση υψηλού κύρους και σπουδαιότητας.

Η ΚΟΕ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Λαμίας και όσους συμβάλουν στην επιτυχή έκβαση της διορ­γάνωσης και εύχεται καλούς αγώνες και καλές επιτυχίες σε όλους.

                                                                                                                                   Δημήτρης Διαθεσόπουλος

Πρόεδρος ΚΟΕ

 

 

Φωτογραφικό άλμπουμ