Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Στενά- Λαμία 2015»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρί, 02/06/2015 - 00:00 έως Κυρ, 07/06/2015 - 23:55

         Αρχίζουν την Παρασκευή 5 Ιουνίου οι εορταστικές εκδηλώσεις «Στενά- Λαμία 2015» που διοργανώνει στον πεζόδρομο της οδού Ανδρούτσου το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων και οι 52 Καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην υπαίθρια Εικαστική Συνάντηση.

         Οι εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 7 Ιουνίου, περιλαμβάνουν έκθεση εικαστικών έργων (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κεραμική, ψηφιδωτό, κ.α.) και θα πλαισιώνονται από εμφανίσεις μουσικών σχημάτων.

         Σκοπός της συνάντησης είναι να προβληθεί το έργο εικαστικών δημιουργών αλλά και να αναδειχθούν οι όμορφες γωνιές των στενών της πόλης μας.

      Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 5 Ιουνίου

Ολοήμερη έκθεση με έργα καλλιτεχνών:

ζωγραφική – φωτογραφία – κατασκευές – γλυπτική – φιγούρες καραγκιόζη – κεραμική

Τα παιδιά ζωγραφίζουν:

Με την συμμετοχή των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων οι μικροί μαθητές θα μπορούν να ζωγραφίζουν στο χώρο της έκθεσης και να εκθέτουν τα έργα τους.

Απόγευμα:

20.30 μμ Εγκαίνια εκδηλώσεων από το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη

21.00 μμ Μουσική εκδήλωση με τον Αυγέρη Τσιρώνη και την μπάντα του σε δικά του τραγούδια αλλά και σε διασκευές της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

  • Έντεχνο πρόγραμμα από τους Αγγελακοπούλου Εμμανουέλλα, Γιαταγάνα Νίκο, Μανέτα Νίκο, Ράμμο Θοδωρή και Φυσέκη Θάνο.

Σάββατο 6 Ιουνίου

Ολοήμερη έκθεση με έργα καλλιτεχνών:

ζωγραφική – φωτογραφία – κατασκευές – γλυπτική – φιγούρες καραγκιόζη – κεραμική

Τα παιδιά ζωγραφίζουν:

Με την συμμετοχή των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων οι μικροί μαθητές θα μπορούν να ζωγραφίζουν στο χώρο της έκθεσης και να εκθέτουν τα έργα τους.

Απόγευμα:

20.00 μμ Το κουαρτέτο σαξοφώνων Athenaum Saxophone Quartet με επικεφαλής την Στέλλα Αμπατζόγλου θα μας ταξιδέψει με μουσικές απ όλο τον κόσμο.

Κυριακή 7-6-2015

13.00 μμ  Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης θα απομείνει αναμνηστικά διπλώματα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ενώ θα ακολουθήσει Ρουμελιώτικο γλέντι με παραδοσιακή κουζίνα και παραδοσιακά προϊόντα που αποτελούν προσφορά εμπόρων και παραγωγών του Δήμου μας.

 

Στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος:

Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων,

Έμποροι και παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων.

Οι Καλλιτέχνες που συμμετέχουν:

Τσιντσέλη Εύη, Ανδρούτσος Αθανάσιος, Μπολτέτσος Γεώργιος, Καστρίτση Πηνελόπη, Αρβανιτάκης Γεώργιος, Βλαχογιάννη Νίκη, Βλάχου Νίκη, Καραντζούνης Δημήτρης, Βόγιας Τάκης, Γιοβάνη Γεωργία, Κολτσίδα Ραφαέλλα, Αργυρόπουλος Σωτήρης, Βάσοφ Άννα, Μαρτάκος Άρης, Δασκαλοπούλου Βούλα, Σφήκας Αθανάσιος, Μιχελής Κώστας, Τζοβανάκη Δώρα, Κακάβας Δημήτριος, Καραντζούνης Σπύρος, Ζγαντζούρης Σπύρος, Κυρίτσης Δημήτρης, Τσακίρης Γεώργιος, Αργυρόπουλος Ιωάννης, Κατσαρά Έφη, Χριστόπουλος Ιωάννης, Τζανέτου Βάσια, Ρόμπολας Ιωάννης, Κολτσίδα Αποστολία, Αδάμ Νικόλαος, Παπασταμούλης Κώστας, Κολτσίδας Δημήτριος, Ζέρβας Δημήτριος, Χριστοπούλου Ευθυμία, Κωτσοβούλου Ευφροσύνη, Μακρυγιάννη  Κατερίνα, Σύψα Ζωή, Ντούλιας Γεώργιος, Παρασκευόπουλος Άγγελος, Τσακίρης Κώστας, Πρεμέτη Βάσω, Χατζάκης Μιχάλης, Ρόμπολας Ευάγγελος, Καραμήτας Αθανάσιος, Τσακάλη Δέσποινα, Φριλίγγος Αθανάσιος, Κουτροζής Ιωάννης, Ρίζου Μαρία, Ρίζου Νάνση, Χριστοδούλου Θανάσης, Κουγιάννου Βασιλική, Στεργιοπούλου Νίκη, Πέπα- Μανέλα Αικατερίνη, Μακρή Δέσποινα, Πολιτοστάθης Κώστας.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο programma_ekdiloseon_stena-_lamia_2015.docx59.45 KB