Τιμητικές διακρίσεις στα παιδιά των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων για τη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Αθλητισμός και τέχνη» που γίνεται στα Τρίκαλα

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 18/05/2015 - 00:00 έως 23:55

       Στα Τρίκαλα βρέθηκαν χθες Κυριακή 17 Μαΐου 2015 μαθητές και μαθήτριες των  Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων οι οποίοι συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βίβιαν Αργύρη συμμετείχαν με έργα τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Αθλητισμός και τέχνη».

      Τα έργα που παρουσιάστηκαν έχουν φιλοτεχνηθεί από παιδιά ηλικίας από 5 έως και 17 ετών τα οποία συμμετείχαν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής που διενεργήθηκε σε 23 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και στη Λαμία.

      Οι διαγωνιζόμενοι δημιούργησαν 428 έργα που οργανώθηκαν και αξιολογήθηκαν σε τρεις ηλικιακές ομάδες, από 5 έως 7 ετών, από 8 έως 11 ετών και από 12 έως 17 ετών. Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις στα έργα που ξεχώρισαν ενώ η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου, θα είναι καθημερινά ανοιχτή για το κοινό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

     Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τους μικρούς μαθητές για τα βραβεία που έλαβαν και δηλώνει ότι η ποιοτική δουλειά που γίνεται στα Εικαστικά Εργαστήρια θα φέρει κι άλλες ανάλογες τιμητικές διακρίσεις. 

Φωτογραφικό άλμπουμ