Κοινωνικό ιατρείο

Εκτυπώσιμη μορφή

Ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λαμιέων, δημιούργησαν το Κοινωνικό Ιατρείο. Η προσπάθεια αυτή απευθύνεται σε άτομα με χαμηλό εισόδημα και η μόνη προϋπόθεση είναι, οι ασθενείς να είναι κάτοχοι προνοιακού βιβλιαρίου.

Λειτουργεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Γ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων (οδός Τυμφρηστού 58) από ώρα 14:30 έως 17:00 καθημερινά από εθελοντές Γιατρούς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2231022808 κάθε ενδιαφερόμενος.

Πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα, που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6 μήνες, μπορούν να απευθύνονται στους Εφημέριους των Ιερών Ναών των Ενοριών τους ή στις Διευθύντριες των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων της περιοχής τους και να τους τα παραδίδουν.

Tηλέφωνο: 2231022808
Ραντεβού: Εργάσιμες μέρες και ώρα 8:00 έως 14:00
Ειδοκότητες: Παθολόγος, Καρδιολόγος, Διαβητολόγος, Παιδίατρος, Οφθαλμίατρος, Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος, Ορθοπεδικός, Πνευμονολόγος, Γαστρεντερολόγος, Γυναικολόγος, Νευρολόγος, Γενικός χειρούργος, Ρευματολόγος, Μικροβιολόγος, Δερματολόγος, Ακτινολόγος.

Κοινωνικό ιατρείοΚοινωνικό ιατρείο
Κοινωνικό ιατρείοΚοινωνικό ιατρείο